Wedding Makeup Tutorial : Soft Glam Bridal Look ( Makeup Pengantin in Malay )

Makeup
Hi Assalamualaikum,

Special tutorial kali ni, kakfaz buat khas bagi mereka yang nak membina masjid / melangsungkan perkahwinan tetapi teringin nak makeup sendiri. Mungkin bagi sesetengah wanita, makeup sendiri dihari perkahwinan lebih bermakna kan? Tapi, korang kene pandai allocate masa supaya tak kelam kabut. Bagi yang ada budget lebih dan nak merasa title “raja sehari” tu, lebih baik hire makeupartist supaya kekal tenang dan well plan gituuu.

So, ini adalah list product yang kakfaz gunakan :
1. Face mist Mario Badescu
2. Vit C Gel Moisturizer FAZSBEAUTY ( boleh beli kat www.fazsfaozi.com)
3. Primer Tom Ford
4. Corrector Age Rewind Maybelline code Caramel
5. Foundation Estee Lauder code Sand
6. Tarte Shape Tape Concealer Medium & Light
7. Shading Bobbi Brown code Basic Brown
8. Loose Powder Laura Mercier
9. Feathers Eyebrow Wax
10. Silky Girl Eyebrows Pencils
11. Soft Occur Mac Cosmetics
12. NARS Eyeshadow Palette
13. Urban Decay Glitter code Space Cowboy
14. Eyeliner Super Black FAZSBEAUTY ( boleh beli di www.fazsfaozi.com)
15. Mascara Catrice
16. Blusher Tomford & NARS Orgasm
17. Lipstick MAC Lady Be Good
18. Fix Plus MAC Cosmetics

For business enquiries, contact me at :
fazs.faozi@gmail.com

Follow me at :
Instagram : @fazs.faozi
Twitter : @fazs.faozi
Tiktok : @kakpaz

Products You May Like

Articles You May Like

NATURAL GLAM MAKEUP | WEDDING MAKEUP | Eman
Wedding Anniversary Decoration Ideas at home | Romantic Room Decor Ideas | Valentine Decor ideas
First Look at Elysian: 11 New Gowns from Grace Loves Lace 2020/21 Collection
1 HOUR BRIDAL MAKEUP TRANSFORMATION: NO FLASH-BACK + LONG LASTING!
Virtual Weddings are the Latest Lockdown Trend We’re Obsessed With

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *